Εναλλακτικές Θεραπείες

Rejuvance

55' / 35€

Το Rejuvance (Ρεζουβάνς) είναι μια επαναστατική φυσική τεχνική αναδόμησης του προσώπου, που προσφέρει άμεσα θεαματικά αποτελέσματα! Επιδρώντας στο συνδετικό και μυϊκό ιστό, χωρίς τη χρήση ειδικών μηχανημάτων, κάνει  φυσικό lifting, αντιμετωπίζει τις ρυτίδες και επαναφέρει τη λάμψη στο δέρμα σου. Απόκτησε πιο εκφραστικό πρόσωπο με ήρεμη όψη και λεία, τονωμένη επιδερμίδα. Συνιστώνται 6-7 συνεδρίες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ιδανικά 1-2 επαναληπτικές συνεδρίες κάθε χρόνο για συντήρηση. 200€ για 7 συνεδρίες

Gua sha

Το φυσικό botox της Ανατολής 45´ / 28€ ή 8 συνεδρίες με 180€

Το gua sha (προφέρεται γκουά σα) προσώπου μετρά ήδη εκατοντάδες χρόνια και αποτελεί πανάρχαια θεραπεία, που ενεργοποιεί την μικρο-κυκλοφορία του αίματος και αποτοξινώνει το δέρμα. Ανήκει στις εναλλακτικές θεραπείες και γίνεται ολοένα και πιο διάσημο από celebrities & facialists που το χρησιμοποιούν στο πρόσωπο και στο λαιμό με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Προάγει την οξυγόνωση και την ανάπλαση της επιδερμίδας, ενδυναμώνει τους μυς του προσώπου, βελτιώνει το οβάλ σχήμα και τον δερματικό τόνο χαρίζοντας άμεση ανόρθωση! Εκφράσεις προσώπου, ρυτίδες, ουλές και άλλα σημάδια εξαφανίζονται με μόλις λίγες συνεδρίες.

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

50' / 40€

H αρχή της ρεφλεξολογίας είναι ότι κάθε σημείο του ανθρώπινου οργανισμού έχει το αντανακλαστικό του στα πέλματα, στα αυτιά και σε σύστοιχες περιοχές του σώματος. Στον χώρο μας θα βρείτε έναν εξειδικευμένο ρεφλεξολόγο, ο οποίος μέσα από ειδικές πιέσεις και χειρισμούς, αποσκοπεί στη χαλάρωση, την εξισορρόπηση και την βελτίωση των λειτουργιών του σώματός σας.

SHIATSU MASSAGE

Παραδοσιακή Ιαπωνική μάλαξη 60’/55€

Η μέθοδος θεραπευτικού μασάζ Shiatsu βασίζεται στις δακτυλικές πιέσεις των ενεργειακών σημείων του σώματος. Ενεργοποιεί τη ροή της κυκλοφορίας, απελευθερώνει τις τοξίνες και τις χρόνιες μυϊκές εντάσεις, ισορροπεί το ορμονικό και το ανοσοποιητικό και δρα στο νευρικό σύστημα επιτρέποντας βαθιά χαλάρωση. Στόχος του είναι η μείωση του συσσωρευμένου άγχους και της κούρασης στο σώμα, η μείωση της πίεσης του αίματος και του πιασίματος των μυών και η αύξηση της ζωτικότητας, της ενέργειας και της φυσικής αντοχής.

TRADITIONAL THAI MASSAGE

Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ 90’/65€

Το ταϊλανδέζικο μασάζ είναι μια αρχαία θεραπευτική μέθοδος. Έχει επιρροές από την Ινδία και τη yoga, την κινεζική ιατρική και τις παραδόσεις της Ταϊλάνδης. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της αρχαίας αυτής θεραπευτικής τέχνης, είναι οι κινήσεις, οι πιέσεις και διατάσεις που μέσα από αυτές το σώμα αποκτά μεγαλύτερη ευλυγισία. Ιδανική θεραπεία για τραυματισμούς και μυϊκούς πόνους. Προσφέρει καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της ενέργειας, μείωση της έντασης και του άγχους.

ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

45’ / 40€

Εξειδικευμένη θεραπεία με βελόνες που τοποθετούνται στους αντίστοιχους μεσημβρινούς που χρειάζεται να θεραπεύσουμε. Η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε πάθηση ή σύμπτωμα που θα εστιάσουμε. Αποτελεί ιδανική θεραπεία για χρόνιο stress, πόνους μέσης και αυχένα, ορμονικές διαταραχές, δυσκοιλιότητα, αδυνάτισμα, διακοπή καπνίσματος κ.α. *(μπορεί να συνδυαστεί με ξηρές βεντούζες με επιπλέον χρέωση 10 )

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

60’ / 40€

Ο αισθητικός βελονισμός αποτελεί μια τεχνική  με ειδικές βελόνες , που βοηθάει να απαλύνουμε τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας στο μεσόφρυο και τα χείλη. Μέσω της αποτοξίνωσης που γίνεται ,ταυτόχρονα το πρόσωπο γίνεται πιο υγιές και αποκτά λάμψη . Η θεραπεία συμπεριλαμβάνει ντεμακιγιαζ και μάσκα. Ιδανικό για όλες τις ηλικίες.

ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ: ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

60’ / 45€

Η συγκεκριμένη θεραπεία απευθύνεται κυρίως σε άντρες διότι εστιάζει στους χρόνιους ή οξείς σωματικούς πόνους ( κυρίως μέσης και αυχένα ) αλλά και οποιοδήποτε άλλο σημείο χρήζει ανακούφισης ,εξαιτίας της συσσωρευμένης κούρασης στο σώμα . Συνδυάζεται με moxa ή ξηρές βεντούζες.

ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ: ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

60’ / 40€

Ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπείας βασισμένο στις κυριότερες γυναικείες ανάγκες. Εστιάζει στους μεσημβρινούς που επικοινωνούν κυρίως στις ορμονολογικές/ψυχοσυναισθηματικές αιτίες που προκαλούν δυσλειτουργίες. Συμπεριλαμβάνεται αισθητικός βελονισμός και moxa. *(Η moxa παράγεται από το φυτό Αρτεμησία και την θερμαίνουμε επάνω στα βελονιστικά σημεία για εξισορρόπηση της κυκλοφορίας του αίματος και της ενέργειας).