Αισθητική προσώπου

Deep Facial Cleanse

Βαθύς καθαρισμός προσώπου 90' / 60€

Το δέρμα μας δέχεται καθημερινά "επιθέσεις" από εξωτερικούς αλλά και από εσωτερικούς παράγοντες. 
Ένας βαθύς καθαρισμός χρειάζεται να γίνεται με σωστή προσέγγιση, ειδικά προσαρμοσμένη για την κάθε επιδερμίδα.
Τα ολοκληρωμένα και εξειδικευμένα πρωτόκολλα που έχουμε σχεδιάσει, μαζί με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που στοχεύουν σε κάθε τύπο επιδερμίδας θα σας προσφέρουν άνεση, ευεξία & αναζωογόνηση!
Κατάλληλος για γυναίκες, άνδρες & εφήβους.

Perfect Eyebrows

Καθαρισμός & σχηματισμός φρυδιών 15' / 10€

Τα φρύδια αποτελούν τον καθρέπτη των ματιών μας και χαρακτηρίζουν το βλέμμα μας. Είναι σημαντικό πέρα από τις τάσεις της μόδας να ακολουθούμε ακριβώς αυτό που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου μας και των ματιών μας. Εμείς προτείνουμε για καλύτερο και πιο ισορροπημένο αποτέλεσμα να εμπιστεύεστε τους ειδικούς όταν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μια αλλαγή.

Aqua Facial Boosting Therapy

Καθαρισμός, απολέπιση, ενυδάτωση & αναζωογόνηση μαζί σε μία θεραπεία 60' / 80€

Η μη επεμβατική θεραπεία με φανατικό κοινό από την Αμερική και τους celebrities κατέκτησε σιγά σιγά όλους όσους λατρεύουν να περιποιούνται την επιδερμίδα τους. 
Για όλους τους τύπους δέρματος, κατάλληλη μετά από μια δύσκολη ημέρα αλλά και όταν νιώθετε την επιδερμίδα σας κουρασμένη.
Ακολουθώντας ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο για πλήρη καθαριότητα & λάμψη, συνεχίζουμε με έναν απολαυστικό ζεστό υπέρηχο, κατά τον οποίο διεισδύουν εν τω βάθει οι σημαντικότερες βιταμίνες για την επιδερμίδα (A,C, E) και τέλος την θωρακίζουμε με αντιοξειδωτικά.
Ευχάριστη & αναζωογονητική περιποίηση.

Flash Αntiage

Αντιγηραντική θεραπεία προσώπου 45’ / 40€

Το δέρμα μας βάλλεται καθημερινά από εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη φθίνουν με την πάροδο του χρόνου και η επιδερμίδα μας δείχνει κουρασμένη & άτονη. Με τη δύναμη των συχνοτήτων στοχεύουμε στους ινοβλάστες και επαναφέρουμε στην επιδερμίδα τη χαμένη  σφριγηλότητα & ζωντάνια! Μια θεραπεία για ώριμες επιδερμίδες, κατάλληλη να επαναλαμβάνεται κάθε 10 ημέρες και σε συχνότητα 8-10 συνεδρίων ανά κύκλο θεραπείας.

Xpress Renewal

Μικροδερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους 30' / 40€

Αποκτήστε καθαρή, λαμπερή και ξεκούραστη επιδερμίδα σε μόνο 30'! 
Με τη βοήθεια των μικροκρυστάλλων κάνουμε ελαφριά απολέπιση, απομακρύνουμε την περίσσεια σμήγματος, ρύπων, νεκρών κυττάρων και η επιδερμίδα δείχνει αμέσως πιο αναζωογονημένη.
Εξαιρετικός συνδυασμός πριν από βασικές θεραπείες περιποίησης αλλά και ως αυτούσια θεραπεία περιποίησης προσώπου.
Κατάλληλη για όλους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες.

Omega Light Therapy

Φωτοθεραπεία προσώπου & σώματος 30' / 30€

Φωτοδυναμική θεραπεία προσώπου & σώματος βασισμένη στην ευεργετική δράση ενός φάσματος ενεργού ψυχρού βιολογικού φωτός.
Μια νέα προηγμένη τεχνολογία περιποίησης, μέσα από την οποία μπορούν να αντιμετωπιστούν πολλαπλές φθορές της επιδερμίδας (ακμή, δυσχρωμίες, σημάδια γήρανσης, ευαισθησία, κουρασμένο & θαμπό δέρμα).
Κατάλληλη και ασφαλής για όλες τις ηλικίες και όλες τις εποχές του χρόνου, με πλούσιες ευεργετικές, επουλωτικές, αναπλαστικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Προσφέρεται επίσης ως ένας εξαιρετικός τρόπος να ενισχύσουμε οποιοδήποτε εξατομικευμένο πρωτόκολλο.

Environ Skincare Treatments

Επαναστατικές θεραπείες προσώπου 60' / Ρωτήστε μας τιμή

Η επιστημονική προσέγγιση στην περιποίηση συνδέεται απόλυτα με το όνομα της Environ, με προϊόντα βασισμένα σε υψηλής ποιότητας συστατικά, αντιοξειδωτικά, πεπτίδια και φρέσκες ενεργές βιταμίνες που στοχεύουν σε κυτταρικό επίπεδο.
Με πρωτόκολλα θεραπειών που προσφέρουν λύση ακόμα και στην πιο δύσκολη ή προβληματική επιδερμίδα με τον πιο ασφαλή τρόπο και την πλέον εξατομικευμένη προσέγγιση.
Κατάλληλες για όλους τους τύπους επιδερμίδας και ηλικίες, άνδρες και γυναίκες.