Συνδυαστικές Θεραπείες

Skin Refresh

Αναζωογόνηση & ενίσχυση της άμυνας της επιδερμίδας 60’ / 90€

Οι φθορές που προκαλούνται στην επιδερμίδα μας από τον ήλιο, το στρες, το κάπνισμα, την κούραση και το make up αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά χάρη στη δράση των μικροκρυστάλλων και του βιολογικού ενεργού φωτός! Ξεκινάμε με καθαρισμό & αποσυμφόρηση της επιδερμίδας, συνεχίζουμε με ενυδάτωση και ολοκληρώνουμε με την ευεργετική δράση της φωτοθεραπείας. Κατάλληλη θεραπεία για όλες τις ηλικίες και όλες τις εποχές του χρόνου.

Relax & Boost

Εξυγίανση & ανανέωση 60’ / 105€

Απόλαυσε έναν καθαρισμό μαζί με εξυγίανση και αναγέννηση της επιδερμίδας σου με τη δράση των μικροκρυστάλλων. Ένας μοναδικός συνδυασμός 2 θεραπειών: Xpress Renewal + Rejuvenance προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία αισθητικής προσέγγισης στην επιδερμίδα σου. Δες το δέρμα σου να αναζωογονείται και να λάμπει με την επίδραση των αντιοξειδωτικών και των βιταμινών C & E.

Clean & Hydrate

Λαμπερή & ενυδατωμένη επιδερμίδα 60’ / 80€

Πόσο συχνά θα ήθελες να νιώθεις την επιδερμίδα σου ανανεωμένη, καθαρή & ενυδατωμένη ταυτόχρονα; Πόσο συχνά θα ήθελες ένα λαμπερό δέρμα πριν από μια έξοδο; Ένα κοινωνικό event; Τώρα γίνεται με τον μοναδικό συνδυασμό του καθαρισμού, μέσω της δερμοαπόξεσης με μικροκρυστάλλους και της ενυδάτωσης με τη δύναμη των υπερήχων! Η επιδερμίδα καθαρίζει, αποσυμφορείται και "ξεδιψά" την ίδια στιγμή, με τη βοήθεια των υπερήχων και του υαλουρονικού οξέως! Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, όλες τις ηλικίες και όλες τις εποχές του χρόνου.