fbpx

Μασάζ και θεραπείες σώματος

ULTIMATE RELAX SENSATION -
RELAXING MASSAGE

Χαλαρωτική μάλαξη σώματος | 30’/15€ | 60’/24€

Σχεδιασμένη με προσοχή στην λεπτομέρεια, από την αρχή μέχρι το τέλος, αυτή η θεραπεία χαλαρώνει και αποσυμφορεί σταδιακά κάθε σημείο του σώματός σας, ηρεμεί και ξεκουράζει τον νου, προσφέροντας μία ασύγκριτη εμπειρία επανασύνθεσης και αναζωογόνησης των αισθήσεων. Οι τέλεια ενορχηστρωμένες κινήσεις αυτής της μάλαξης οδηγούν τις αισθήσεις σε ένα αλλόκοτο ταξίδι ηρεμίας και χαλάρωσης του
σώματος, του πνεύματος και της ψυχής.

AROMATHERAPY MASSAGE

Αρωματοθεραπευτική μάλαξη σώματος | 60’/32€

Παραδοθείτε σε μια μάλαξη πλούσια σε αντιοξειδωτικές και θεραπευτικές ιδιότητες, χάρη στο καινοτόμο μείγμα από αγνό λάδι, εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια της επιλογής σας. Αφεθείτε να σας συνεπάρει η αίσθηση φρεσκάδας που προσφέρει το ειδικά για εσάς σχεδιασμένο μείγμα, που προστατεύει και συσφίγγει το δέρμα, προσφέροντάς του μια υγιή λάμψη.

DEEP TISSUE MASSAGE

Εν τω βάθει ιστών θεραπευτική μάλαξη | 60’/28€

Μια ευεργετική μάλαξη που συνεισφέρει στην απελευθέρωση της έντασης των μυών. Με αργές κινήσεις και βαθύτερη πίεση, ο θεραπευτής εστιάζει στις περιοχές που συσσωρεύεται περισσότερο η ένταση. Το αποτέλεσμα των πιέσεων αυτών είναι η χαλάρωση, όχι μόνο των επιφανειακών μυών αλλά και ολόκληρο το σύνολο των μυϊκών ομάδων των εν τω βάθει στοιβάδων.

SPORTS MASSAGE

Αθλητική μάλαξη σώματος | 45’ / 35€

Μια εξειδικευμένη μέθοδος μάλαξης που εφαρμόζεται σε συγκεκριμένους ιστούς του ανθρώπινου σώματος και έχει σκοπό τη λύση των βραχύνσεων και την αύξηση της ευλυγισίας, της ευρωστίας και των ορίων αντοχής τους. Επαναφέρεται η φυσιολογία τους και οι ιστοί γίνονται ελαστικότεροι, ώστε με τη
σωστή άσκηση να γίνουν δυνατότεροι και πιο ανθεκτικοί.

LYMPH ACTIVATION MASSAGE

Λεμφική μάλαξη σώματος | 60’ / 35€

Η κατάλληλη μάλαξη για την αποτοξίνωση αλλά και την θωράκιση του οργανισμού, η οποία αποτελείται από μία εξειδικευμένη τεχνική ενεργοποίησης των λεμφικών αγγείων και βελτίωσης της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου. Η θεραπεία αποτελείται από 45 ‘ μάλαξης και 15 ‘ ανάπαυσης για την ενίσχυση και εξισορρόπηση της λεμφικής παροχέτευσης.

MELTING SENSATION CANDLE MASSAGE

Μάλαξη σώματος με θερμό κερί | 60’/45€

Χαλαρώστε και απολαύστε μία μοναδική εμπειρία μασάζ, καθώς η μαγευτική φλόγα λιώνει απαλά το κερί, μετατρέποντάς το σε ζεστό λάδι με μεθυστικά αρώματα. Νιώστε τις ζεστές σταγόνες του κεριού να αγγίζουν απαλά το σώμα σας, καθώς η βελούδινη αίσθηση του ελαίου αγκαλιάζει την επιδερμίδα σας, προσφέροντας μία μοναδική αίσθηση απαλότητας που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Μια ακαταμάχητη, μυστηριακή εμπειρία αρωματοθεραπείας, χαλάρωσης και αναζωογόνησης που προάγει την απόλαυση, την ισορροπία και την ευεξία!

HOT STONES MASSAGE

Μάλαξη με θερμές πέτρες | 60’ / 45€

Μια βαθιά χαλαρωτική και θεραπευτική τεχνική μάλαξης, η οποία βοηθά ιδιαίτερα στη χαλάρωση της μυϊκής έντασης και στη μείωση του στρες. Οι ζεστές πέτρες βασάλτη αποδεσμεύουν σιγά σιγά την θερμότητα που έχουν απορροφήσει στο σώμα, με αποτέλεσμα να χαρίζουν ηρεμία και να ρυθμίζουν την κυκλοφορία του αίματος και του νευρικού συστήματος. Σας βοηθούν νακαταπολεμήσετε το άγχος, την αϋπνία και την συναισθηματική κατάπτωση.

TRADITIONAL FIRE CUPS MASSAGE

Παραδοσιακή μάλαξη με βεντούζες | 60’/42€

Βασισμένη στην φυσική τεχνική της δημιουργίας πίεσης σε μορφή κενού, η τεχνική αυτή αποτελεί μια από τις αρχαιότερες μεθόδους θεραπείας σε συνδυασμό με θεραπευτική μάλαξη σώματος. Οι γυάλινες βεντούζες που λειτουργούν με φωτιά, έχουν σαν κύριο στόχο την τοπική αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, ώστε να αποβληθούν οι τοξίνες από τον οργανισμό.
Επίσης, μειώνουν αισθητά τους μυϊκούς πόνους της πλάτης και βοηθούν στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος

TRADITIONAL THAI MASSAGE

Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ | 90’/65€

Το ταϊλανδέζικο μασάζ είναι μια αρχαία θεραπευτική μέθοδος. Έχει επιρροές από την Ινδία και τη yoga, την κινεζική ιατρική και τις παραδόσεις της Ταϊλάνδης. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της αρχαίας αυτής θεραπευτικής τέχνης, είναι οι κινήσεις, οι πιέσεις και διατάσεις που μέσα από αυτές το σώμα αποκτά μεγαλύτερη ευλυγισία. Ιδανική θεραπεία για τραυματισμούς και μυϊκούς πόνους. Προσφέρει καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της ενέργειας, μείωση της έντασης και του άγχους.

LOMI LOMI MASSAGE

Παραδοσιακή πολυνησιακή μάλαξη συνεχόμενης ροής | 60’/45€

Μια μοναδικά θεραπευτική, ολιστική τεχνική μάλαξης που προέρχεται από την αρχαία Πολυνησία και συγκεκριμένα από τη Χαβάη. Οι μεγάλες, ρυθμικές, συνεχείς και με ροή κινήσεις που χρησιμοποιούνται σε όλο το σώμα, χαρακτηρίζονται ως “κύμα” και θα σας ταξιδέψουν σε μια απόλυτη εμπειρία ευεξίας.

BAMBOO MASSAGE

Εξειδικευμένη μάλαξη με ξύλα Bamboo | 60’/38€

Μία παραδοσιακή τεχνική μάλαξης στην οποία χρησιμοποιούνται Bamboo Sticks, με στόχο να χαλαρώσουν τους μύες και να ανακουφίσουν την ένταση για βαθιά αίσθηση χαλάρωσης.

SHELL MASSAGE

Εξειδικευμένη μάλαξη με κοχύλια | 60’/38€

Μεταφέροντας την θαλασσινή αίσθηση από τα όστρακα, σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες κινήσεις μάλαξης, δημιουργείται ένα αίσθημα γαλήνης και ευεξίας. Το μασάζ με κοχύλια ανακουφίζει από τους πόνους και απομακρύνει τη συσσωρευμένη ένταση στο μυϊκό σύστημα, επαναφέροντας την ισορροπία σε σώμα και πνεύμα.

FUTURE MOMMY MASSAGE

Μάλαξη για εγκύους | 30’/35€

Θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη για τις μέλλουσες μητέρες, ύστερα από το δεύτερο τρίμηνο. Αυτή η θεραπεία βοηθά στην ανακούφιση από την ένταση και την κούραση των μυών, βοηθώντας την εξομάλυνση οποιασδήποτε δυσφορίας.

SCANDALOUS SILKY LEGS MASSAGE

Μάλαξη κυτταρίτιδας | 30’/25€

Τα πιο μεταξένια και σμιλεμένα πόδια που είχατε ποτέ! Οι ελκυστικές νότες της κανέλας φλερτάρουν με το φρουτώδες, άρωμα του γκρέιπφρουτ, και μαζί βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνική με βεντούζες σιλικόνης, με αποτέλεσμα να οξυγονώνονται όλοι οι ιστοί και τα κύτταρα. Παράλληλα, το ζεστό λάδι που ακουμπά απαλά την επιδερμίδα του σώματός σας, προσφέρει μια διακριτική, μεταξένια αίσθηση. Αποκτήστε αυτοπεποίθηση αναδεικνύοντας τις ελκυστικές καμπύλες του σώματός σας!

FEET HAPPINESS MASSAGE

Μάλαξη κάτω άκρων | 30’/20€

Μια στοχευμένη μάλαξη στα πέλματα και στα κάτω άκρα, διώχνει την συσσωρευμένη κούραση χαρίζοντας μια απίστευτη χαλάρωση και ενέργεια. Αυτό που επιτυγχάνει η μάλαξη των άκρων είναι να χαλαρώσει και να τονώσει ταυτόχρονα όλο το νευρικό σύστημα δρώντας σε αντανακλαστικά σημεία των πελμάτων.

FACE & HEAD MASSAGE

Μάλαξη προσώπου & κεφαλής | 30’/18€

Χαλαρωτική μάλαξη προσώπου, αυχένα και κεφαλής για την υπέρτατη χαλάρωση και αποσυμφόρηση της έντασης. Ανακουφίζει από πονοκεφάλους, αυχενικούς, αϋπνία και επαναφέρει τη συνολική ροή της ενέργειας σε όλο το σώμα.

LOVE AFFAIR COUPLES MASSAGE

Εξατομικευμένη θεραπεία ενυδάτωσης και αναζωογόνησης για ζευγάρια | 90’/55€ / Άτομο

Χαρίστε στο σύντροφό σας μια ξεχωριστή εμπειρία αναζωογόνησης κάνοντας ένα απόλυτα χαλαρωτικό μασάζ και επιλέγοντας μέσα από μια πληθώρα πολυτελών αρωμάτων που σας χαρίζουν οι μάσκες και τα scrub σώματός μας. Αυτή η θεραπεία είναι για τα ερωτευμένα ζευγάρια που λατρεύουν να διασκεδάζουν κάθε στιγμή της ημέρας και θέλουν να απολαμβάνουν τις εκπλήξεις του συντρόφου τους.

Confetti Rainfall Body Polish

Θεραπεία απολέπισης σώματος | 15€

Μπορείτε να συνδυάσετε αυτή τη θεραπεία απολέπισης σώματος με μαγευτικά αρώματα λευκού γιασεμιού με γαρδένια ή μόκας, με όλες τις παραπάνω θεραπείες. Με τη βοήθεια των μικρών κρυστάλλων ζάχαρης, η επιδερμίδα απαλλάσσεται από νεκρά κύτταρα, ενώ ενισχύεται η κυκλοφορία του αίματος. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα σας αποκτά ελαστικότητα, απαλότητα και λεία όψη.

SHIATSU MASSAGE

60’ / 55€

Η μέθοδος θεραπευτικού μασάζ από την Ανατολή βασίζεται στις δακτυλικές πιέσεις των ενεργειακών σημείων του σώματος.  Eνεργοποιεί τη ροή της κυκλοφορίας, απελευθερώνει τις τοξίνες και τις χρόνιες μυϊκές εντάσεις, ισορροπεί το ορμονικό και το ανοσοποιητικό σύστημα και δρα στο νευρικό σύστημα επιτρέποντας βαθιά χαλάρωση.
Στόχος του Shiatsu είναι η μείωση του συσσωρευμένου άγχους και της κούρασης στο σώμα, η μείωση της πίεσης του αίματος και του πιασίματος των μυών και η αύξηση της ζωτικότητας, της ενέργειας και της φυσικής αντοχής.

CONFETTI RAINFALL BODY HYDRATOR

Θεραπεία ενυδάτωσης σώματος | 20€

Σε συνδυασμό με το Confetti Rainfall Body Polish, χαρίζετε στο σώμα σας την απόλυτη ενυδάτωση. Επιλέγοντας ανάμεσα στις πλούσιες σε άρωμα και ιχνοστοιχεία μάσκες μας, το δέρμα σας αποκτά υγιή και λαμπερή όψη.

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

50' / 40€

Η Ρεφλεξολογία είναι μια ειδικότητα η οποία υποστηρίζει ότι κάθε σημείο του ανθρώπινου οργανισμού έχει το αντανακλαστικό του στα πέλματα, στα αυτιά και σε σύστοιχες περιοχές του σώματος. Ο εξειδικευμένος ρεφλεξολόγος, μέσα από ειδικές πιέσεις και χειρισμούς, αποσκοπεί στη χαλάρωση, την εξισορρόπηση και την βελτίωση των λειτουργιών του σώματος.

Υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 • Θεραπείες προσώπου
 • Βελονισμός
 • Υδρομασάζ / Χαμάμ
 • Rituals
 • Memberships
 • Bachelor packages
 • SKIN DETOX EXPRESS FACIAL
 • ACNE CARE FACIAL
 • SUPREME HYDRATING EXPERIENCE
 • LUNAR GRACE LUXURY ANTI-AGEING FACE TREATMENT
 • Men's Soothing Facial

Αποτοξινωτική θεραπεία προσώπου | 30’/20€ 

Η ιδανική επιλογή θεραπείας για καθημερινή χρήση. Γρήγορη, αλλά με απίστευτα αποτελέσματα για τον καθαρισμό και την αποτοξίνωση του δέρματος, από το καυσαέριο και τους ρύπους της πόλης. Η ιδιαίτερα υψηλή συγκέντρωση αντιοξειδωτικών, που αποτελείται από ένα ισχυρό σύμπλεγμα βιταμινών C, Ε και βιταμινών Β, σε συνδυασμό με τον ιερό λωτό, το βερίκοκο και το πορτοκάλι, ενισχύει άμεσα και αναζωογονεί το άτονο και θαμπό δέρμα. Μετά τη θεραπεία η επιδερμίδα θα δείχνει φωτεινή, λαμπερή, ενυδατωμένη και αναζωογονημένη.

Θεραπεία προσώπου για λιπαρά δέρματα με τάση για ακμή | 60’/40€ 

Το λιπαρό δέρμα δεν αποτελεί πρόβλημα, όμως είναι βασική αιτία εμφάνισης της ακμής. Επομένως η φροντίδα του είναι απαραίτητη κυρίως για πρόληψη, αλλά και για αισθητικούς λόγους. Το αλεύρι βελανιδιάς από τα δάση της Κέας σε συνδυασμό με την λεβάντα, βοηθούν στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων, των διεσταλμένων πόρων και των ατελειών, βελτιώνοντας αισθητά την όψη της επιδερμίδας. Αυτή η θεραπεία υπόσχεται να σας χαρίσει μια αναζωογονημένη και χωρίς ατέλειες επιδερμίδα.

Θεραπεία βαθιάς και πλούσιας ενυδάτωσης προσώπου | 60΄/ 40€

Μια εξαιρετικά αναζωογονητική και απόλυτα ενυδατική εμπειρία, που αναπληρώνει πλήρως την υγρασία στην επιδερμίδας και
παράλληλα προσφέρει πολλαπλά οφέλη σε κάθε τύπο δέρματος. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να επωφεληθεί από τις καταπραϋντικές ιδιότητες του ροδόνερου σε συνδυασμό με το δροσερό άρωμα του λάιμ, ενώ το δέρμα σας απολαμβάνει τα μοναδικά ενυδατικά οφέλη της θρεπτικής μάσκας μελιού. Αισθανθείτε την επιδερμίδα σας απαλή και λεία, χαρίζοντας υγιή και λαμπερή όψη. Το ευεργετικό έλαιο νυχτολούλουδου χαρίζει στο δέρμα πολύτιμα αντιγηραντικά οφέλη, ενώ το τελικό στάδιο περιποίησης, διασφαλίζει την διατήρηση όλων των ενυδατικών συστατικών στο δέρμα.

Πολυτελής, εντατική θεραπεία αντιγήρανσης, ανόρθωσης & σύσφιξης προσώπου με πολύτιμους λίθους | 60΄/ 45€

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός ακακίας, πορτοκαλιού και ενεργού άνθρακα με ένζυμα παπάγιας και ανανά, προσφέρει φυσική, υγιή λάμψη στην επιδερμίδα σας, εμποδίζοντας τα σημάδια γήρανσης. Η μάλαξη προσώπου με λάδι από εκχύλισμα νυχτολούλουδου («απογευματινό αστέρι») προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, αυξάνοντας την σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ το μαγευτικό άρωμα του λουλουδιού της νύχτας, σας μεταφέρει συνειρμικά σε ένα μακρινό και συναρπαστικό ταξίδι αισθήσεων. Οι θεραπευτικοί κρύσταλλοι που χρησιμοποιούνται στην μάλαξη του προσώπου έχουν στοχευμένη δράση στην μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ενώ το μείγμα της μάσκας «Serifos», με την βελούδινη υφή και τους πολύτιμους λίθους, επιδιορθώνει και ανανεώνει τα κύτταρα του δέρματος, συμβάλλει στην ενίσχυση της ελαστικότητας καθώς και στην ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, έχοντας ως αποτέλεσμα μία ορατά πιο σφριγηλή, νεανική και εκθαμβωτική όψη.

Θεραπεία αντιγήρανσης & ενυδάτωσης | 60’ / 40€

Μια εξαιρετικά αναζωογονητική θεραπεία με στόχο την περιποίηση της ανδρικής επιδερμίδας. Οι καταπραϋντικές ιδιότητες του βελανιδιού φροντίζουν το ερεθισμένο δέρμα από το καθημερινό ξύρισμα και βοηθούν το δέρμα να αναπληρώσει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, χαρίζοντας υγιή και λαμπερή όψη. Το ευεργετικό έλαιο πορτοκαλιού χαρίζει στο δέρμα πολύτιμα αντιγηραντικά οφέλη και έχει ως στόχο την αποτοξίνωση, την ενυδάτωση, την αντιμετώπιση των ρυτίδων, αλλά και γενικότερα την άμεση ξεκούραση και βελτίωση της διάθεσης σας

 • ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ
 • Αισθητικός βελονισμός
 • Γυναικείο πρόγραμμα
 • Αντρικό πρόγραμμα

 45’ / 40€

Εξειδικευμένη θεραπεία με βελόνες που τοποθετούνται στους αντίστοιχους μεσημβρινούς που χρειάζεται να θεραπεύσουμε. Η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε πάθηση ή σύμπτωμα που θα εστιάσουμε.

Αποτελεί ιδανική θεραπεία για χρόνιο stress, πόνους μέσης και αυχένα, ορμονικές διαταραχές, δυσκοιλιότητα, αδυνάτισμα, διακοπή καπνίσματος κ.α.

*(μπορεί να συνδυαστεί με ξηρές βεντούζες με επιπλέον χρέωση 10 )

60’ / 55€

Ο αισθητικός βελονισμός αποτελεί μια τεχνική  με ειδικές βελόνες , που βοηθάει να απαλύνουμε τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας στο μεσόφρυο και τα χείλη.

Μέσω της αποτοξίνωσης που γίνεται ,ταυτόχρονα το πρόσωπο γίνεται πιο υγιές και αποκτά λάμψη . Η θεραπεία συμπεριλαμβάνει ντεμακιγιαζ και μάσκα. Ιδανικό για όλες τις ηλικίες.

60’ / 65€

Ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπείας βασισμένο στις κυριότερες γυναικείες ανάγκες. Εστιάζει στους μεσημβρινούς που επικοινωνούν κυρίως στις ορμονολογικές/ψυχοσυναισθηματικές αιτίες που προκαλούν δυσλειτουργίες.

Συμπεριλαμβάνεται αισθητικός βελονισμός και moxa.

*(Η moxa παράγεται από το φυτό Αρτεμησία και την θερμαίνουμε επάνω στα βελονιστικά σημεία για εξισορρόπηση της κυκλοφορίας του αίματος και της ενέργειας).

60’ / 65€

Η συγκεκριμένη θεραπεία απευθύνεται κυρίως σε άντρες διότι εστιάζει στους χρόνιους ή οξείς σωματικούς πόνους ( κυρίως μέσης και αυχένα ) αλλά και οποιοδήποτε άλλο σημείο χρήζει ανακούφισης ,εξαιτίας της συσσωρευμένης κούρασης στο σώμα . Συνδυάζεται με moxa ή ξηρές βεντούζες.

 • HAMMAM
 • JACUZZI

Ξεχωριστή εμπειρία Hammam με βαθιά αποτοξινωτική δράση | 30’/15€ 

Ζήστε τη μοναδική εμπειρία του παραδοσιακού Hammam και απολαύστε όλες τις ευεργετικές ιδιότητες των υδρατμών που βοηθούν στην αποτοξίνωση, αύξηση της κυκλοφορίας του σώματος οι οποίες χαρίζουν το απόλυτο αίσθημα ευεξίας. *Ολοκληρώστε την συνεδρία Hammam σας αγκαλιάζοντας το σώμα σας με τις δροσιστικές και ισχυρά αποτοξινωτικές μάσκες προσώπου, μαλλιών και σώματος με ιερό βασιλικό, λεμονόχορτο, γεράνι και κανέλα που καθαρίζουν και ενυδατώνουν σε βάθος, αφήνοντας την επιδερμίδα του σώματος αναζωογονημένη με μεταξένια υφή.

Υδρομασάζ για απόλυτη χαλάρωση και ανακούφιση των μυών | 60’/30€

Απολαύστε τα μοναδικά οφέλη του υδρομασάζ σε συνδυασμό με μία συνεδρία Hammam! Το υδρομασάζ, με την πίεση του νερού που ασκεί στο σώμα, βοηθά πολύ στη χαλάρωση και ανακούφιση των μυών, αποβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την ένταση. Ο συνδυασμός με μια συνεδρία Hammam θα συμβάλλει στην πλήρη αποτοξίνωση και τόνωση του οργανισμού.

 • FULL RELAXATION
 • TROPICAL MAGIC
 • PURE CITY LIVING
 • SUMMER EXPERIENCE
 • FRIENDS FOREVER FOR 2
 • WINTER EXPERIENCE
 • LOVERS’ ESCAPE (2 ΑΤΟΜΩΝ)
 • THE ULTIMATE INVOID SPA EXPERIENCE

120’ / 50€

 • Αφέψημα βοτάνων χαλάρωσης

 • 30’ Χρήση Hammam & Μάσκες για χρήση στο Hammam

 • 30’ Απολέπιση σώματος

 • 60’ Relaxing Massage

90’ / 50€

 • Αφέψημα εξωτικών βοτάνων

 • 30’ Χρήση Jacuzzi

 • 60’ Θεραπεία σώματος με ελεύθερη επιλογή από Bamboo ή Lomi Lomi massage

125’ / 65€

 • Αφέψημα αντιοξειδωτικών βοτάνων

 • 30’ Χρήση Hammam

 • 50’ Aromatherapy Massage με detoxing αιθέρια έλαια

 • 45’ Θεραπεία προσώπου για αποτοξίνωση

120’ / 65€

 • Δροσιστικό ρόφημα βοτάνων

 • 30’ Απολέπιση σώματος

 • 60’ Shell Massage με αιθέρια έλαια ocean dreams

 • 30’ Μάσκα σώματος

150’ / 80€ / Άτομο

 • Αφέψημα βοτάνων χαλάρωσης

 • 30’ Χρήση Hammam

 • 60’ Shell Massage

 • 60' Θεραπεία προσώπου για βαθιά ενυδάτωση

125’ / 85€

 • Ζεστό ρόφημα Winter Pleasure

 • 30’ Χρήση Hammam

 • 50’ Hot Stones Massage

 • 45' θεραπεία προσώπου για βαθιά ενυδάτωση

160’ / 90€ / Άτομο

 • Αφέψημα με βότανο ginseng

 • 60’ Χρήση Jacuzzi

 • 50’ Aromatherapy Massage

 • 20’ Feet Happiness Massage

 • 30’ Θεραπεία προσώπου για λάμψη & φωτεινότητα

260’ / 140€

 • Χαλαρωτικό ρόφημα με Λουίζα & Μελισσόχορτο

 • 60’ Χρήση Jacuzzi

 • 30’ Χρήση Hammam

 • 30’ Απολέπιση σώματος

 • 60’ Melting Sensation Candle Massage

 • 20’ Μάσκα σώματος

 • 60’ Θεραπεία προσώπου για βαθιά ενυδάτωση

 • STANDARD MEMBERSHIP
 • DELUXE MEMBERSHIP

Χρήση Jacuzzi & Hammam – 4 επισκέψεις/ μήνα
& 10% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες μας
& 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα μας
& 1 relaxing massage 30’/ μήνα

1 μήνας | 50€
3 μήνες | 120€
6 μήνες | 210€
12 μήνες | 380€

1 μήνας – 80€

 

Χρήση Hammam – 1 φορά/ εβδομάδα

& 1 relaxing massage ή 1 deep tissue massage/ εβδομάδα

& 10% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες μας

& 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του Invoid Fashion Store

& 15% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα μας

3 μήνες – 240€

 

Χρήση Hammam – 1 φορά/ εβδομάδα

& 1 relaxing massage ή 1 deep tissue massage/ εβδομάδα

& 10% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες μας

& 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του Invoid Fashion Store

& 15% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα μας

& Χρήση Jacuzzi – 1 φορά/ εβδομάδα

6 μήνες – 450€

 

Χρήση Hammam – 1 φορά/ εβδομάδα

& 1 relaxing massage ή 1 deep tissue massage/ εβδομάδα

& 10% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες μας

& 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του Invoid Fashion Store

& 15% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα μας

& Χρήση Jacuzzi – 1 φορά/ εβδομάδα

& 1 Ritual summer experience ή winter experience/ μήνα

12 μήνες – 900€

 

Χρήση Hammam – 1 φορά/ εβδομάδα

& 1 relaxing massage ή 1 deep tissue massage/ εβδομάδα

& 10% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες μας

& 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του Invoid Fashion Store

& 15% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα μας

& Χρήση Jacuzzi – 1 φορά εβδομάδα

& 1 Spa Ritual της επιλογής σας/ μήνα

 • SIMPLE
 • BRIDAL

(Από 4 άτομα και άνω) – 50€/ άτομο

 • Jacuzzi 60’

 • Ultimate Relax Sensation – Relaxing Massage 45’

 • Luminously Radiant Look Facial 30’

*Σας προσφέρουμε και δίσκο με φρούτα.

(Από 4 άτομα και άνω) – 100€/ άτομο

 • Jacuzzi 60’ & Hammam 20’

 • Body Scrub 20’ & Body Mask 20’

 • Melting Sensation Candle Massage60’

 • Supreme Hydrating Experience Facial 60’

*Σας προσφέρουμε δίσκο με φρούτα και αφρώδη οίνο.

Κράτηση ραντεβού

Χαρίστε στον εαυτό σας μια μοναδική εμπειρία!

Για κρατήσεις σε υπηρεσίες υδρομασάζ/χαμάμ παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2105713300.