Μασάζ και θεραπείες σώματος

ULTIMATE RELAX SENSATION -
RELAXING MASSAGE

Χαλαρωτική μάλαξη σώματος | 30’/15€ | 60’/24€

Σχεδιασμένη με προσοχή στην λεπτομέρεια, από την αρχή μέχρι το τέλος, αυτή η θεραπεία χαλαρώνει και αποσυμφορεί σταδιακά κάθε σημείο του σώματός σας, ηρεμεί και ξεκουράζει τον νου, προσφέροντας μία ασύγκριτη εμπειρία επανασύνθεσης και αναζωογόνησης των αισθήσεων. Οι τέλεια ενορχηστρωμένες κινήσεις αυτής της μάλαξης οδηγούν τις αισθήσεις σε ένα αλλόκοτο ταξίδι ηρεμίας και χαλάρωσης του
σώματος, του πνεύματος και της ψυχής.

AROMATHERAPY MASSAGE

Αρωματοθεραπευτική μάλαξη σώματος | 60’/32€

Παραδοθείτε σε μια μάλαξη πλούσια σε αντιοξειδωτικές και θεραπευτικές ιδιότητες, χάρη στο καινοτόμο μείγμα από αγνό λάδι, εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια της επιλογής σας. Αφεθείτε να σας συνεπάρει η αίσθηση φρεσκάδας που προσφέρει το ειδικά για εσάς σχεδιασμένο μείγμα, που προστατεύει και συσφίγγει το δέρμα, προσφέροντάς του μια υγιή λάμψη.

DEEP TISSUE MASSAGE

Mάλαξη εν τω βάθει | 60’/28€

Μια ευεργετική μάλαξη που συνεισφέρει στην απελευθέρωση της έντασης των μυών. Με αργές κινήσεις και βαθύτερη πίεση, ο θεραπευτής εστιάζει στις περιοχές που συσσωρεύεται περισσότερο η ένταση. Το αποτέλεσμα των πιέσεων αυτών είναι η χαλάρωση, όχι μόνο των επιφανειακών μυών αλλά και ολόκληρο το σύνολο των μυϊκών ομάδων των εν τω βάθει στοιβάδων.

SPORTS MASSAGE

Αθλητική μάλαξη σώματος | 45’ / 35€

Μια εξειδικευμένη μέθοδος μάλαξης που εφαρμόζεται σε συγκεκριμένους ιστούς του ανθρώπινου σώματος και έχει σκοπό τη λύση των βραχύνσεων και την αύξηση της ευλυγισίας, της ευρωστίας και των ορίων αντοχής τους. Επαναφέρεται η φυσιολογία τους και οι ιστοί γίνονται ελαστικότεροι, ώστε με τη
σωστή άσκηση να γίνουν δυνατότεροι και πιο ανθεκτικοί.

LYMPH ACTIVATION MASSAGE

Λεμφική μάλαξη σώματος | 60’ / 35€

Η κατάλληλη μάλαξη για την αποτοξίνωση αλλά και την θωράκιση του οργανισμού, η οποία αποτελείται από μία εξειδικευμένη τεχνική ενεργοποίησης των λεμφικών αγγείων και βελτίωσης της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου. Η θεραπεία αποτελείται από 45′ μάλαξης και 15′ ανάπαυσης για την ενίσχυση και εξισορρόπηση της λεμφικής παροχέτευσης.

MELTING SENSATION CANDLE MASSAGE

Μάλαξη σώματος με θερμό κερί | 60’/45€

Χαλαρώστε και απολαύστε μία μοναδική εμπειρία μασάζ, καθώς η μαγευτική φλόγα λιώνει απαλά το κερί, μετατρέποντάς το σε ζεστό λάδι με μεθυστικά αρώματα. Νιώστε τις ζεστές σταγόνες του κεριού να αγγίζουν απαλά το σώμα σας, καθώς η βελούδινη αίσθηση του ελαίου αγκαλιάζει την επιδερμίδα σας, προσφέροντας μία μοναδική αίσθηση απαλότητας που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Μια ακαταμάχητη, μυστηριακή εμπειρία αρωματοθεραπείας, χαλάρωσης και αναζωογόνησης που προάγει την απόλαυση, την ισορροπία και την ευεξία!

HOT STONES MASSAGE

Μάλαξη με θερμές πέτρες | 60’ / 45€

Μια βαθιά χαλαρωτική και θεραπευτική τεχνική μάλαξης, η οποία βοηθά ιδιαίτερα στη χαλάρωση της μυϊκής έντασης και στη μείωση του στρες. Οι ζεστές πέτρες βασάλτη αποδεσμεύουν σιγά σιγά την θερμότητα που έχουν απορροφήσει στο σώμα, με αποτέλεσμα να χαρίζουν ηρεμία και να ρυθμίζουν την κυκλοφορία του αίματος και του νευρικού συστήματος. Σας βοηθούν νακαταπολεμήσετε το άγχος, την αϋπνία και την συναισθηματική κατάπτωση.

TRADITIONAL FIRE CUPS MASSAGE

Παραδοσιακή μάλαξη με βεντούζες | 60’/42€

Βασισμένη στην φυσική τεχνική της δημιουργίας πίεσης σε μορφή κενού, η τεχνική αυτή αποτελεί μια από τις αρχαιότερες μεθόδους θεραπείας σε συνδυασμό με θεραπευτική μάλαξη σώματος. Οι γυάλινες βεντούζες που λειτουργούν με φωτιά, έχουν σαν κύριο στόχο την τοπική αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, ώστε να αποβληθούν οι τοξίνες από τον οργανισμό.
Επίσης, μειώνουν αισθητά τους μυϊκούς πόνους της πλάτης και βοηθούν στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος

TRADITIONAL THAI MASSAGE

Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ | 90’/65€

Το ταϊλανδέζικο μασάζ είναι μια αρχαία θεραπευτική μέθοδος. Έχει επιρροές από την Ινδία και τη yoga, την κινεζική ιατρική και τις παραδόσεις της Ταϊλάνδης. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της αρχαίας αυτής θεραπευτικής τέχνης, είναι οι κινήσεις, οι πιέσεις και διατάσεις που μέσα από αυτές το σώμα αποκτά μεγαλύτερη ευλυγισία. Ιδανική θεραπεία για τραυματισμούς και μυϊκούς πόνους. Προσφέρει καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της ενέργειας, μείωση της έντασης και του άγχους.

LOMI LOMI MASSAGE

Παραδοσιακή πολυνησιακή μάλαξη συνεχόμενης ροής | 60’/45€

Μια μοναδικά θεραπευτική, ολιστική τεχνική μάλαξης που προέρχεται από την αρχαία Πολυνησία και συγκεκριμένα από τη Χαβάη. Οι μεγάλες, ρυθμικές, συνεχείς και με ροή κινήσεις που χρησιμοποιούνται σε όλο το σώμα, χαρακτηρίζονται ως “κύμα” και θα σας ταξιδέψουν σε μια απόλυτη εμπειρία ευεξίας.

BAMBOO MASSAGE

Εξειδικευμένη μάλαξη με ξύλα Bamboo | 60’/38€

Μία παραδοσιακή τεχνική μάλαξης στην οποία χρησιμοποιούνται Bamboo Sticks, με στόχο να χαλαρώσουν τους μύες και να ανακουφίσουν την ένταση για βαθιά αίσθηση χαλάρωσης.

SHELL MASSAGE

Εξειδικευμένη μάλαξη με κοχύλια | 60’/38€

Μεταφέροντας την θαλασσινή αίσθηση από τα όστρακα, σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες κινήσεις μάλαξης, δημιουργείται ένα αίσθημα γαλήνης και ευεξίας. Το μασάζ με κοχύλια ανακουφίζει από τους πόνους και απομακρύνει τη συσσωρευμένη ένταση στο μυϊκό σύστημα, επαναφέροντας την ισορροπία σε σώμα και πνεύμα.

FUTURE MOMMY MASSAGE

Μάλαξη για εγκύους | 30’/35€

Θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη για τις μέλλουσες μητέρες, ύστερα από το δεύτερο τρίμηνο. Αυτή η θεραπεία βοηθά στην ανακούφιση από την ένταση και την κούραση των μυών, βοηθώντας την εξομάλυνση οποιασδήποτε δυσφορίας.

SCANDALOUS SILKY LEGS MASSAGE

Μάλαξη κυτταρίτιδας | 30’/25€

Τα πιο μεταξένια και σμιλεμένα πόδια που είχατε ποτέ! Οι ελκυστικές νότες της κανέλας φλερτάρουν με το φρουτώδες, άρωμα του γκρέιπφρουτ, και μαζί βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνική με βεντούζες σιλικόνης, με αποτέλεσμα να οξυγονώνονται όλοι οι ιστοί και τα κύτταρα. Παράλληλα, το ζεστό λάδι που ακουμπά απαλά την επιδερμίδα του σώματός σας, προσφέρει μια διακριτική, μεταξένια αίσθηση. Αποκτήστε αυτοπεποίθηση αναδεικνύοντας τις ελκυστικές καμπύλες του σώματός σας!

FEET HAPPINESS MASSAGE

Μάλαξη κάτω άκρων | 30’/20€

Μια στοχευμένη μάλαξη στα πέλματα και στα κάτω άκρα, διώχνει την συσσωρευμένη κούραση χαρίζοντας μια απίστευτη χαλάρωση και ενέργεια. Αυτό που επιτυγχάνει η μάλαξη των άκρων είναι να χαλαρώσει και να τονώσει ταυτόχρονα όλο το νευρικό σύστημα δρώντας σε αντανακλαστικά σημεία των πελμάτων.

FACE & HEAD MASSAGE

Μάλαξη προσώπου & κεφαλής | 30’/18€

Χαλαρωτική μάλαξη προσώπου, αυχένα και κεφαλής για την υπέρτατη χαλάρωση και αποσυμφόρηση της έντασης. Ανακουφίζει από πονοκεφάλους, αυχενικούς πόνους, αϋπνία και επαναφέρει τη συνολική ροή της ενέργειας σε όλο το σώμα.

LOVE AFFAIR COUPLE’S MASSAGE

Εξατομικευμένη θεραπεία ενυδάτωσης και αναζωογόνησης για ζευγάρια | 90’/55€ / Άτομο

Χαρίστε στο σύντροφό σας μια ξεχωριστή εμπειρία αναζωογόνησης κάνοντας ένα απόλυτα χαλαρωτικό μασάζ και επιλέγοντας μέσα από μια πληθώρα πολυτελών αρωμάτων που σας χαρίζουν οι μάσκες και τα scrub σώματός μας. Για ερωτευμένα ζευγάρια που λατρεύουν να διασκεδάζουν κάθε στιγμή της ημέρας και θέλουν να απολαμβάνουν τις εκπλήξεις του συντρόφου τους.

Confetti Rainfall Body Polish

Θεραπεία απολέπισης σώματος | 15€

Μπορείτε να συνδυάσετε αυτή τη θεραπεία απολέπισης σώματος με μαγευτικά αρώματα λευκού γιασεμιού με γαρδένια ή μόκας, με όλες τις παραπάνω θεραπείες. Με τη βοήθεια των μικρών κρυστάλλων ζάχαρης, η επιδερμίδα απαλλάσσεται από νεκρά κύτταρα, ενώ ενισχύεται η κυκλοφορία του αίματος. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα σας αποκτά ελαστικότητα, απαλότητα και λεία όψη.

SHIATSU MASSAGE

Παραδοσιακή Ιαπωνική μάλαξη | 60’/55€

Η μέθοδος θεραπευτικού μασάζ Shiatsu βασίζεται στις δακτυλικές πιέσεις των ενεργειακών σημείων του σώματος. Ενεργοποιεί τη ροή της κυκλοφορίας, απελευθερώνει τις τοξίνες και τις χρόνιες μυϊκές εντάσεις, ισορροπεί το ορμονικό και το ανοσοποιητικό και δρα στο νευρικό σύστημα επιτρέποντας βαθιά χαλάρωση. Στόχος του είναι η μείωση του συσσωρευμένου άγχους και της κούρασης στο σώμα, η μείωση της πίεσης του αίματος και του πιασίματος των μυών και η αύξηση της ζωτικότητας, της ενέργειας και της φυσικής αντοχής.

CONFETTI RAINFALL BODY HYDRATOR

Θεραπεία ενυδάτωσης σώματος | 20€

Σε συνδυασμό με το Confetti Rainfall Body Polish, χαρίζετε στο σώμα σας την απόλυτη ενυδάτωση. Επιλέγοντας ανάμεσα στις πλούσιες σε άρωμα και ιχνοστοιχεία μάσκες μας, το δέρμα σας αποκτά υγιή και λαμπερή όψη.

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

50' / 40€

H αρχή της ρεφλεξολογίας είναι ότι κάθε σημείο του ανθρώπινου οργανισμού έχει το αντανακλαστικό του στα πέλματα, στα αυτιά και σε σύστοιχες περιοχές του σώματος.   
  
Στον χώρο μας θα βρείτε έναν εξειδικευμένο ρεφλεξολόγο, ο οποίος μέσα από ειδικές πιέσεις και χειρισμούς, αποσκοπεί στη χαλάρωση, την εξισορρόπηση και την βελτίωση των λειτουργιών του σώματός σας.

[salon/]
Για κρατήσεις σε υπηρεσίες υδρομασάζ/χαμάμ παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2105713300.